Självbokning

Företagsresor kan genom vårt samarbete med Amadeus E-travel Management erbjuda ett komplett självbokningsverktyg för våra affärsresekunder.

AeTM är en Internetbaserad självbokningsprodukt som vänder sig till företagsresenären och/eller resebeställaren. Fördelen med att använda AeTM, jämfört med att boka direkt på leverantörens hemsida, är dels tillgången till ett stort antal leverantörer i samma bokningsmotor och att lägsta pris kan säkerställas genom funktionen ”Sök bästa pris”.

I AeTM bokar du flyg, tåg, hyrbil, hotell och marktransporter, med andra ord - din resa från dörr till dörr.  Genom att beställa din resa via Företagsresors självbokning har du flexibiliteten att boka din resa när det passar dig och tryggheten av att ha en resebyrå i bakgrunden. Vi kontrollerar din beställning och om något skulle hända under din resa, finns vi tillhands 24h timmar om dygnet.

Den totala resekostnaden minskar och reseprocessen blir snabbare och mer effektiv för er medan kvalitetskontroll och biljettutskrift sker hos resebyrån.