Företagsresor i Umeå AB

Företagsresor bildades 1996 och verksamheten har stadigt expanderat till en stabil omsättning på 165 miljoner per år. Företaget kan räkna små som stora företag och myndigheter över hela Sverige som kunder. Företagsresor har bl.a. sedan slutet av nittiotalet handhaft resor åt Umeå Universitet, Umeå Kommun, Länsstyrelsen i Västerbottens län, Brottsoffermyndigheten och Västerbottens Läns Landsting. Företaget har tilldelats utmärkelser som Årets gasellföretag år 2001 av Dagens Nyheter och är sedan 2005 ett diplomerat Trippel A företag. Vi innehar även högsta kreditvärdighet enligt UCAB.

Handplockad personal

Resebyrån har handplockad personal med lång erfarenhet från resebranschen och reseservice. Genom kvalificerad personal med hög kompetens har Företagsresor kunnat agera effektivt och möta en föränderlig marknad med nytänkande, och därmed anpassat sig till vad tiden kräver - en roll som professionell resekonsult.

Ett lokalt företag...

Vi är ett fristående reseföretag som har kunder i hela Sverige och arbetar över hela världen. Men vi har också dragit nytta av erfarenheterna som lokal resebyrå och insett vikten av närheten till kunden och goda relationer till näringsliv och institutioner. Det går att etablera överallt och gör det lätt för oss att vara lyhörda och anpassa vårt arbete till vad stunden kräver.

...en global aktör!

Via vårt medlemskap i Travel Support Partners och GlobalStar, har vi tillgång till bra avtal med reseleverantörer, flygbolag och hotell när vi arbetar över hela världen. Ett globalt nätverk står till förfogande. Vi har ambitionen att känna våra kunder och kunna erbjuda dem god service genom tillgänglighet, kunskap och väl genomtänkta förslag.

Med andra ord är Företagsresor den lokala resebyrån med den personliga servicen, och med kunskap och ett kontaktnät som sträcker sig över hela världen.

Namn: Företagsresor i Umeå AB
Bildades år:

1996

Bolagsform:

Aktiebolag

Antal delägare:
Antal anställda: 18
Kontor: 1   (Styrelsens säte: Umeå)
Verksamhet: Affärsresor, grupp & konferens, kongress, studieresor, privatresor

Organisationsnummer

VAT No

556518-4842

SE556518484201

Omsättning: 165 miljoner (2017)
Utmärkelser: Årets gasellföretag 2001 (Utsedd av Dagens Nyheter)
Högsta betyg i kreditvärdighet (2015)
Medlem i:

Travel Support Partners
GlobalStar
SRF
IATA
Företagarna