Ledningsgruppen

Ledningsgrupp

Företagsresor har sitt säte i Umeå och leds av en meriterad och rutinerad kärna, där alla har decenniers erfarenhet av resebranschen och reseservice.

Ägare:

VD Mats Lindgren
Han har en framgångsrik karriär som ledare, utvecklare och företagsbyggare i resebranschen. Han har stor vana av ledarskap under en explosiv utveckling, är etablerad och välkänd i Umeås näringsliv med ett omfattande kontaktnät.

mats.lindgren@foretagsresor.se
090-70 29 70

 

mats_lindgren_liten.jpg 


Karl-Gunnar Kungsman
Han har arbetat med service i hela sitt yrkesliv, därav mer än 25 år inom resebranschen. Han har gjort sig ett namn som kundens man, i sin inställning och yrkeskunskap. Han tolkar service som att lyssna och hjälpa, föreslå och ordna. Utsedd till Sveriges bästa resesäljare 2011.

kalle.kungsman@foretagsresor.se
090-70 29 70

kalle_kungsman_liten.jpg

 

Annelie Sundberg
Hon är en mångsysslare med ett förflutet bland annat som ekonomiassistent, läkarsekreterare och förskolelärare. Hon arbetar med ekonomifrågor på Företagsresor.

anneli.sundberg@foretagsresor.se
090-70 29 70

annelie_sundberg_liten.jpg

 

Åsa Williams

En mycket erfaren gruppresesäljare och projektledare för kongresser och konferenser. Har lång erfarenhet i branschen och hjälper kunden till ett lyckat arrangemang!  Är teamleader för vår gruppavdelning.

asa.williams@foretagsresor.se
090-70 29 80

asa_williams.jpg

 

Minna Widestedt

Certifierad projektledare med lång erfarenhet i resebranschen. Med en bakgrund inom CRM och affärsutveckling har hon idag ansvar för ett team av resekonsulter och arbetar som företagets Vice VD.

minna.widestedt@foretagsresor.se
090-70 29 70

minna_widestedt.jpg