Välkommen till Företagsresor och vår avdelning för Studie & Specialresor

Företagsresor har nyligen förvärvat affärsområdet Studie & Specialresor från Nordic Incoming. 

Nordic Incoming är ett bolag som sedan tidigt 90-tal arrangerar studie- och specialresor till städer i Europa liksom konferenser, kickoffer och andra typer av möten på olika orter i Norrland. 

Med 50-70 grupper årligen för organisationer, kommuner och landsting med 2000-3500 resenärer/år är det en stark reseproducent som nu förvärvats av Företagsresor. Affärsområdet Incoming för paketering av norrländska upplevelser och arrangemang övertas av Umeå Congress, tidigare systerföretag till Nordic Incoming

Genom att renodla de två affärsområdena kan vi erbjuda ett brett spektra av researrangemang till både våra befintliga och nya kunder. Affären är en naturlig utveckling av samarbetet mellan Företagsresor och Umeå Congress, en perfekt lösning för att utveckla vår respektive spetskompetenser ytterligare.

Göran Gustavsson fortsätter att arbeta med Studie & Specialresor i Företagsresors regi. Görans unika kunskap och kontaktnät  i Europa kommer att bidra till arrangemang med hög standard och hjälpa oss att utveckla verksamheten ytterligare.

 

Logga in

Resebeställning

Reseinformation

Profil

Medarbetare

Studie & Specialresor

goran_gustavsson_mini.png

Göran
Gustavsson